Vi er specialister inden for anlægsarbejde

​Drømmer du om en flot have, der giver et godt førstehåndsindtryk af din bolig, eller har du brug for at få anlagt en have, som ikke kræver ret meget vedligeholdelse? Som specialister inden for anlægsarbejde kan vi hjælpe dig, uanset hvilken opgave du skal have løst i haven.

Vognmand og Entreprenør Mads Vejrup A/S er en virksomhed med stor erfaring inden for anlægsarbejde, herunder anlæg af have, træfældning, beskæring og meget andet.

Vores dygtige anlægsgartnere sikrer haver og udearealer et flot udseende hele året rundt. Vi udfører blandt andet professionelt anlægsarbejde for private og erhverv i Esbjerg, Vejen, Kolding, Aabenraa og de øvrige omkringliggende områder.

Et godt forhold til kunderne er vigtigt for vores anlægsgartner

For os er det meget vigtigt at have et godt forhold til vores kunder. Derfor lægger vi også stor vægt på at udføre anlægsarbejde i højeste kvalitet, ligesom vi altid tilbyder levering til den aftalte tid og pris.

Vi er af den overbevisning, at en god dialog med vores kunder er altafgørende for, at vi kan løse opgaven til kundens tilfredshed. Det er også noget, vi har kunnet mærke, at vores kunder igennem de sidste mange år har sat stor pris på, og vi har dermed en stor kundetilfredshed.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Vi lægger altid en stor indsats i forarbejdet i forbindelse med anlægning af have, så vi aldrig skal gå på kompromis med kvaliteten. Vores virksomhed benytter sig kun af dygtige, faglærte folk, som har styr på deres arbejdsområder. 

Derudover har vi en omfattende og moderne maskinpark, som sikrer, at vi kan give din have eller dit udeareal nyt og spændende liv ud fra dine ønsker og behov.

Sådan starter vi et projekt

Forarbejdet består hovedsageligt i samtale, dvs. at lytte til dig og dine tanker om drømmehaven. Hvis du har nogle specifikke ønsker, vil vores havemand gøre alt for at imødekomme dem, og kan det ikke lade sig gøre, eller findes der en bedre måde at gøre det på, vil vi selvfølgelig tilbyde rådgivning, så du kan få den bedste løsning.​

Hvad koster anlægsarbejde?

Vores priser afhænger bl.a. af, hvilken opgave du skal have udført, og hvor omfattende den er. Der er f.eks. stor forskel på, om du skal have anlagt en helt ny have, eller om vi blot skal hjælpe med at etablere nye stier eller bede i den eksisterende have.

Derudover afhænger prisen også af dine ønsker i forhold til valg af materialer. Der er forskel på, om du skal have etableret helt nye, store blomsterbede i hele haven, eller om du skal have anlagt en græsplæne, og om du selv har indkøbt alle materialerne. Uanset hvad du har i tankerne, vil vi give dig en så billig pris så mulig.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du skal bruge en dygtig og erfaren gartner til dit anlægsarbejde. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på alt fra anlægning af have til den løbende vedligeholdelse.

​​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser på​ Facebook

Firma​

Vognmand og Entreprenør Mads Vejrup A/S​

CVR: 32271138

Kontakt

Telefon: 74 75 44 12

E-mail: mads@madsvejrup.dk