Autoriseret kloakmester udfører alle former for kloakarbejde

Har du problemer med din kloak? Er der brud eller utætheder i dine kloakrør eller dine kloakledninger, skal du have en autoriseret kloakmester ud for at se på opgaven for at vurdere, hvordan problemet kan løses på bedst mulig vis.

Hos Vognmand og Entreprenør Mads Vejrup A/S er vi specialister inden for faget, og vores kloakmester er klar til at løse dine skader på en professionel måde. Vores kloakmester kører ud til både private og erhvervskunder i områderne omkring Esbjerg, Vejen, Kolding og Aabenraa og hjælper mange forskellige kunder med deres kloakarbejde. Vi klarer alle opgaver – store som små.

Få hjælp af en kloakmester der kan klare det hele

Vores kloakfirma kan løse alle typer kloakopgaver. Vi kan blandt andet lave afløbsinstallationer eller en udvidelse af kloaksystemet. I den forbindelse kan vi også tilbyde ekspertrådgivning i forbindelse med valg af materialer, vedligeholdelse og myndighedskrav.

Vores kloakmester er autoriseret, og det betyder, han kan løse opgaver omhandlende brønde, renseanlæg, afløb og kloakledninger. Alle opgaver bliver udført på en professionel måde, der giver et resultat, som du kan være tilfreds med.

Vi giver dig gerne rådgivning omkring dit næste projekt

Hvis du oplever problemer med din kloak, der kræver professionel hjælp fra vores kloakmester, sidder vi klar ved telefonen til at besvare dit opkald. Vi lytter til dig, dine ønsker og dine behov, ligesom vi også kommer med uforpligtende rådgivning omkring din konkrete opgave, hvis du ønsker det. 

Vi ønsker, at du er tilfreds med løsningen af din opgave, og vi synes, at det er god service at være klar med et gratis råd eller to.

Kontakt vores døgnvagt og få et uforpligtende tilbud på dit kloakarbejde i dag

Har du brug for professionel og autoriseret hjælp fra vores dygtige kloakmester, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vores kloakmester kører gerne ud til kunder i Vejen, Esbjerg, Aabenraa, Kolding og andre omkringliggende områder for at løse forskellige former for kloakopgaver.

Vores kloakmester hører også meget gerne fra dig, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med lige netop din opgave, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores priser, eller hvis du har brug for rådgivning fra vores kloakmand.

Har du en akut opgave, anbefaler vi, at du ringer til vores kloakmester på telefon: 74 75 44 12. Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave, kan du også skrive til vores e-mail: mads@madsvejrup.dk.

Vores kloakmester ser frem til at høre fra dig!

​​

​​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser på​ Facebook

Firma​

Vognmand og Entreprenør Mads Vejrup A/S​

CVR: 32271138

Kontakt

Telefon: 74 75 44 12

E-mail: mads@madsvejrup.dk