Kompetent kloakmester udfører arbejde i topklasse

Er der brud eller utætheder i rør eller kloakledninger, skal du have en kloakmester ud at se på opgaven. Hos Vognmand og Entreprenør Mads Vejrup A/S er vi specialister inden for faget og er klar til løse dine skader på en professionel måde. Vores kloakmester kører rundt i blandet andet Esbjerg, Vejen, Kolding og Aabenraa, og hjælper mange forskellige kunder med deres kloakarbejde.

Få hjælp af en kloakmester, der kan løse det hele

Vores kloakmester kan løse alle typer kloakopgaver. Vi kan blandt andet lave afløbsinstallationer eller en udvidelse af kloaksystemet. I den forbindelse kan vi også tilbyde ekspertrådgivning af materialer, vedligeholdelse og myndighedskrav.

Vores kloakmester er autoriseret, og det betyder, han kan løse opgaver omhandlende brønde, renseanlæg, afløb og kloakledninger. 

Alle opgaver bliver udført på en professionel måde, der giver et tilfredsstillende resultat.

Vi giver dig gerne rådgivning til dit næste projekt

Hvis du oplever problemer, der kræver hjælp fra os, sidder vi klar ved telefonen til at besvare dit opkald. Vores kloakmester lytter til dig og dine ønsker, ligesom vi også kommer med uforpligtende rådgivning.

Vi ønsker, at du er tilfreds, og vi synes, det er god service at være klar med et gratis råd eller to. Hvis du har brug for hjælp, kan vores kloakmester kontaktes på telefon 74 75 44 12 eller på vores e-mail mads@madsvejrup.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

​​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser på​ Facebook

Firma​

Vognmand og Entreprenør Mads Vejrup A/S​

CVR: 32271138

Kontakt

Telefon: 74 75 44 12

E-mail: mads@madsvejrup.dk