Autoriseret kloakfirma udfører alle former for kloakservice

​Har du problemer med din kloak, eller vil du gerne sikre dig, at alt er, som det skal være? Så bestil kloakservice eller -renovering fra Vognmand og Entreprenør Mads Vejrup A/S.

​Er der brud eller utætheder i dine kloakrør eller dine kloakledninger, skal du have en autoriseret kloakmester ud for at se på opgaven for at vurdere, hvordan problemet kan løses på bedst mulig vis.

Vi er specialister inden for faget og er klar til at løse dine skader og yde dig professionel kloakservice. Vores kloakmand kører ud til både private og erhvervskunder i områderne omkring Esbjerg, Vejen, Kolding og Aabenraa og hjælper mange forskellige kunder med deres kloakarbejde. Vi klarer alle opgaver – store som små.

Professionel hjælp er vejen frem

Vores kloakfirma kan løse alle opgaver inden for kloakservice. Vi kan blandt andet lave afløbsinstallationer eller en udvidelse af kloaksystemet. I den forbindelse kan vi også tilbyde ekspertrådgivning i forbindelse med valg af materialer, vedligeholdelse og myndighedskrav.

Vores kloakmester er autoriseret, og det betyder, han kan løse opgaver omhandlende brønde, renseanlæg, afløb og kloakledninger. Alle opgaver bliver udført effektivt og professionelt, og du er garanteret et resultatet, du kan være tilfreds med.

Vi giver dig gerne rådgivning om dit næste projekt

Hvis du oplever problemer med din kloak, der kræver professionel hjælp, sidder vi klar ved telefonen til at besvare dit opkald. Vi lytter til dig, dine ønsker og behov, ligesom vi også kommer med uforpligtende rådgivning omkring din konkrete opgave, hvis du ønsker det.

Vi ønsker, at du er tilfreds med løsningen af din opgave, og vi synes, at det er god service at være klar med et gratis råd eller to. Med fast kloakservice og vedligehold sikrer du, at der ikke opstår problemer i fremtiden.

Kontakt vores døgnvagt og få et tilbud på kloakservice

Har du brug for kyndig hjælp, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores priser på kloakservice, eller hvis du har brug for rådgivning fra et professionelt, autoriseret kloakfirma.

Har du en akut opgave, vil vi anbefale, at du ringer til vores kloakmester på telefon 74 75 44 12. Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave, kan du også skrive til vores e-mail mads@madsvejrup.dk.

​​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser på​ Facebook

Firma​

Vognmand og Entreprenør Mads Vejrup A/S​

CVR: 32271138

Kontakt

Telefon: 74 75 44 12

E-mail: mads@madsvejrup.dk