​Vi er en vognmand med fleksible løsninger

En vognmand kan være brugbar i mange henseender. Hos Vognmand og Entreprenør Mads Vejrup A/S har vi vognmandskørsel til mange forskellige projekter, og vi tilbyder en stor fleksibilitet. Ligeledes overholder vi altid vores overtaler og kommer til tiden.

Så hvis du er bosat nær Esbjerg, Vejen, Kolding eller Aabenraa og har brug for en dygtig og professionel vognmand, skal du bare kigge vores vej.

En opbygget vognpark med alle nødvendige midler

Vi har mange års erfaring inden for vognmandskørsel. Vores erfaring har resulteret i, at vi har bygget en vognpark, som kan dække alle almindelige transportopgaver samt særkørsel. Derfor skal du heller ikke være nervøs for, vi ikke kan hjælpe dig. 

Hvad end det drejer sig om gylletransport, afgrøder, byggeaffald eller noget helt andet, så er vi klar med transport.

Kontakt os for at bestille en servicemindet vognmand

Det er altid en servicemindet vognmand, der kommer ud til din transportopgave. Vi kommer ud og hjælper dig med stor fleksibilitet omkring tidspunkt og mulige særaftaler.

Vi kommer altid til det aftalte tidspunkt og overholder de aftaler, som er indgået med dig på forhånd. Hvis du er interesseret i at bestille en ordentlig service hos en virksomhed, der vil hjælpe dig på en måde, der passer dig, kan du kontakte vores vognmand på telefon 74 75 44 12 eller på mads@madsvejrup.dk.

​​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser på​ Facebook

Firma​

Vognmand og Entreprenør Mads Vejrup A/S​

CVR: 32271138

Kontakt

Telefon: 74 75 44 12

E-mail: mads@madsvejrup.dk