Vognmand med en omfattende vognpark der tilbyder fleksible løsninger

Skal du have transporteret byggematerialer, gylle eller noget helt tredje, og har du brug for professionel vognmandskørsel? Så kan du med fordel vælge at kontakte os. Hos Vognmand og Entreprenør Mads Vejrup A/S har vi mange års erfaring inden for vognmandskørsel, og vi tilbyder kørsel i forbindelse med mange forskellige projekter og opgaver.

Vi løser mange forskellige transportopgaver for private kunder såvel som erhvervskunder i blandt andet Esbjerg, Aabenraa, Vejen og Kolding, og vi kan helt sikkert også løse lige netop din opgave.

Der kan være mange årsager til, at man har brug for en dygtig og alsidig vognmand. Vi tilbyder en stor fleksibilitet, uanset hvilken opgave vi skal hjælpe med at udføre, så du kan få den løst, når det passer dig. Derudover lægger vi stor vægt på altid at overholde de indgåede aftaler, ligesom vi også har et stort fokus på altid at komme til tiden. Vi ved, at der er nogle, der venter på, at vi kommer.

Vi har en moderne vognpark med alle de nødvendige midler

Vi har mange års erfaring inden for vognmandskørsel, og vores mangeårige erfaring har resulteret i, at vi i løbet af årene har fået opbygget os en omfattende vognpark, som kan dække alle transportopgaver samt langt de fleste opgaver inden for særkørsel. Derfor skal du heller ikke være nervøs for, vi ikke kan hjælpe dig med din opgave.

Som vognmand kan vi blandt andet tilbyde kørsel i forbindelse med følgende transportopgaver:

  • Gylletransport
  • Bortkørsel af jord
  • Kørsel med landbrugsafgrøder
  • Kørsel med byggeaffald
  • Kørsel med bygge- og anlægsmaterialer

Vores vognmand har de rette lastbiler til at klare enhver transportopgave, og ingen opgave er hverken for lille eller for stor til os.

Derfor bør du lade vores vognmand stå for din transportopgave

Der er mange grunde til, at du bør vælge at lade lige netop vores vognmand stå for din transportopgave. Først og fremmest har vi en omfattende og moderne maskinpark, hvilket gør det muligt for os at løse rigtig mange forskellige opgaver. Derudover er det altid en servicemindet og fleksibel vognmand, der kommer ud til din opgave, og du er dermed garanteret god service.

Vores vognmand tilbyder desuden en stor fleksibilitet omkring det tidspunkt, vi skal komme på, og derudover er det også muligt at indgå særaftaler med os, hvis der er behov for det.

Vores vognmand har altid kunden i fokus, og derfor overholder vi altid de aftaler, vi har indgået på forhånd, ligesom vi altid kommer til den aftalte tid. Du kan med andre ord regne med os.

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud

Skal du bruge en dygtig og erfaren vognmand i Esbjerg, Kolding, Aabenraa, Vejen eller andre omkringliggende områder, så kan du med fordel kontakte os. Vi har stor erfaring, og vi kan løse stort set alle opgaver inden for transport.

Vi hører desuden meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores arbejdsområder, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe lige netop dig med at løse din opgave.

Du kan enten ringe til os på telefon: 74 75 44 12, men du kan også skrive til vores e-mail: mads@madsvejrup.dk, hvis det passer dig bedre. Vores vongmand besvarer alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at løse din transportopgave!

​​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser på​ Facebook

Firma​

Vognmand og Entreprenør Mads Vejrup A/S​

CVR: 32271138

Kontakt

Telefon: 74 75 44 12

E-mail: mads@madsvejrup.dk