MADS VEJRUP A/S

Specialister indenfor

Anlægsarbejde

Som specialister inden for anlægsarbejde kan vi hjælpe dig, uanset hvilken opgave du skal have løst i haven.

Brug for professionel rådgivning?​

Så kan du med fordel kontakte os...

Drømmer du om en flot have...

der giver et godt førstehåndsindtryk af din bolig?

Vi er en virksomhed med stor erfaring inden for anlægsarbejde, herunder anlæg af have, træfældning, beskæring og meget andet.

Vores dygtige anlægsgartnere sikrer haver og udearealer et flot udseende hele året rundt. Vi udfører blandt andet professionelt anlægsarbejde for private og erhverv i Esbjerg, Vejen, Kolding, Aabenraa og de øvrige omkringliggende områder.

CERTIFIED

Ingen kompromis med

Kvaliteten

Vi lægger altid en stor indsats i forarbejdet i forbindelse med anlægning af have, så vi aldrig skal gå på kompromis med kvaliteten. Vores virksomhed benytter sig kun af dygtige, faglærte folk, som har styr på deres arbejdsområder. 

Derudover har vi en omfattende og moderne maskinpark, som sikrer, at vi kan give din have eller dit udeareal nyt og spændende liv ud fra dine ønsker og behov.

Dit projekt

starter med en snak

Forarbejdet består hovedsageligt i samtale, dvs. at lytte til dig og dine tanker om drømmehaven. Hvis du har nogle specifikke ønsker, vil vores havemand gøre alt for at imødekomme dem, og kan det ikke lade sig gøre, eller findes der en bedre måde at gøre det på, vil vi selvfølgelig tilbyde rådgivning, så du kan få den bedste løsning.​

Vi ønsker en

god relation til vores kunder

For os er det meget vigtigt at have et godt forhold til vores kunder. Derfor lægger vi også stor vægt på at udføre anlægsarbejde i højeste kvalitet, ligesom vi altid tilbyder levering til den aftalte tid og pris.

Vi er af den overbevisning, at en god dialog med vores kunder er altafgørende for, at vi kan løse opgaven til kundens tilfredshed. Det er også noget, vi har kunnet mærke, at vores kunder igennem de sidste mange år har sat stor pris på, og vi har dermed en stor kundetilfredshed.

Ønsker du at indhente et

Uforpligtende tilbud?