MADS VEJRUP A/S

Autoriseret kloakfirma

Jord- og kloakservice

Har du problemer med din kloak, eller vil du gerne sikre dig, at alt er som det skal være? Vi tilbyder kloakeringsarbejde for husejere og boligforeninger, i landbruget og ved nybyggeri.

AKUT OPGAVE

Kontakt vores kloakmester døgnet rundt

Brud eller utætheder?

Er der brud eller utætheder i dine kloakrør eller dine kloakledninger?

Så skal du have en autoriseret kloakmester ud for at se på opgaven for at vurdere, hvordan problemet kan løses på bedst mulig vis.

Vi er specialister inden for faget og er klar til at løse dine skader og yde dig professionel kloakservice. Vores kloakmand kører ud til både private og erhvervskunder i områderne omkring Esbjerg, Vejen, Kolding og Aabenraa og hjælper mange forskellige kunder med deres kloakarbejde. Vi klarer alle opgaver – store som små.

Vi tilbyder

ekspert rådgivning

Vi ønsker, at du er tilfreds med løsningen af din opgave, og vi synes, at det er god service at være klar med et gratis råd eller to. Med fast kloakservice og vedligehold sikrer du, at der ikke opstår problemer i fremtiden.

Plumbing

Valg af

Materialer

Mechanic

Fremtidig

Vedligeholdelse

Rådgivning ift.

Myndighedskrav

professionel

hjælp er vejen frem

Vores kloakfirma kan løse alle opgaver inden for kloakservice. Vi kan blandt andet lave afløbsinstallationer eller en udvidelse af kloaksystemet. I den forbindelse kan vi også tilbyde ekspertrådgivning i forbindelse med valg af materialer, vedligeholdelse og myndighedskrav.

Vores kloakmester er autoriseret, og det betyder, han kan løse opgaver omhandlende brønde, renseanlæg, afløb og kloakledninger. Alle opgaver bliver udført effektivt og professionelt, og du er garanteret et resultatet, du kan være tilfreds med.

Ønsker du at indhente et

Uforpligtende tilbud?