MADS VEJRUP A/S

Udføres med stor professionalisme

Nedbrydning

Vi udfører en lang række nedrivningsopgaver og udfører bl.a. asbestsanering og brandsanering.

Brug for professionel rådgivning?​

Så kan du med fordel kontakte os...

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring inden for mange forskellige former for nedbrydning...

derfor er vi også sikre på, at vi har de rette kompetencer til at kunne løse lige netop din opgave. Vores arbejde foregår altid på en professionel og engageret måde, der efterlader dig med et tilfredsstillende resultat.

Vores nedbrydningsfirma kører blandt andet ud til private kunder og erhvervskunder i Esbjerg, Vejen, Aabenraa og Kolding, men vi kører også gerne ud til kunder i andre omkringliggende områder for at udføre professionel nedbrydning. Vi udfører altid et godt stykke arbejde i højeste kvalitet. 

Hvad er nedbrydning?

Nedbrydning kan bestå af mange forskellige ting, men hovedsageligt omfatter betegnelsen nedrivning af huse eller ejendomme eller dele heraf.

Hos Vognmand og Entreprenør Mads Vejrup A/S kan vi udføre alle slags nedbrydninger, herunder blandt andet nedrivning af huse eller andre bygninger, ligesom vi også kan stå for diverse forskellige nedrivningsprojekter af mindre størrelse. Det kan for eksempel være nedrivning af en enkelt væg i et hus eller i en lejlighed.

Uanset hvilken form for nedbrydning du skal have udført, så gør vi det med kvalitet for øje. Derudover er vi hurtige og effektive, og det gør også, at vi kan tilbyde nogle meget konkurrencevenlige priser.

Vi tilbyder

asbestsanering og brandsanering

Vi kan også tilbyde både asbestsanering og brandsanering.

Asbest kan være sundhedsskadeligt, og man skal derfor være særligt opmærksom, når man fjerner det. Vi har den rette erfaring og ekspertise til at fjerne og nedtage bygningsdele, der er ramt af asbest.

Har en bygning været udsat for brand, og skal den rives ned, er det ligeledes vigtigt at have erfaring inden for dette område, da man skal vide, hvordan bygningen skal nedbrydes korrekt. 

indhent et

Uforpligtende tilbud?​

Har du brug for vores professionelle ekspertise inden for nedbrydning til at løse en konkret opgave, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi lytter til dig omkring dine ønsker og forventninger til projektet, og vi udarbejder selvfølgelig også gerne et uforpligtende tilbud, så du ved, hvor meget du kan regne med, at opgaven kommer til at koste.

Vores priser på nedbrydning afhænger i høj grad af, hvor omfattende en opgave der er tale om. Der er for eksempel stor prisforskel på, om du skal have revet en enkelt væg ned, eller om der er tale om en hel bygning, der skal rives ned. Vælger du at benytte dig af vores nedbrydningsfirma, kan du dog være helt sikker på, at vi altid leverer et tilfredsstillende resultat til en attraktiv pris.

Vi udfører nedbrydning i Esbjerg, Aabenraa, Kolding, Vejen og omegn, og vi kommer gerne ud til en besigtigelse af den konkrete opgave.